Bjorn is helemaal klaar met Rob

Bjorn is helemaal klaar met Rob

We  blikken nog even terug op gisterenavond, er is namelijk nog wat gebeurd. Zo hadden Bjorn en Gabriëlle een gesprek, Bjorn zat namelijk ergens mee. Al snel wordt duidelijk dat het onder andere door Rob komt.

De twee zaten buiten te kletsen en Bjorn vertelt wat hem dwars zit. Ik ben gewoon helemaal klaar met sommige mensen in Utopia. Gabriëlle is op haar beurt benieuwd over wie hij het nou precies heeft. Rob antwoordt Bjorn met een zucht. Hij kijkt me heel de tijd vies na als ik bij Dominique ben. Maar volgens Bjorn is de enige reden dat hij Do ondersteunt omdat hij als geen ander weet hoe het is om een nieuwkomer te zijn. En als je het dan ergens niet mee eens bent, heb dan f*cking de ballen en zeg het gaat hij geïrriteerd verder. Vervolgens somt Bjorn nog meer op wat hem allemaal dwars zit. En Gabriëlle vraagt zich uiteindelijk af wat hij nou van Dominique vindt. Bjorn lacht, ik denk wel dat ze de leukste is die hier ook binnen gekomen is antwoordt hij. Ik blijf altijd kritisch maar dit is de enige waarvan ik zeg nooit nooit…

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 13:06

    Misschien Rob ook met hem ze gaan alle twee voor Dominique volgens mij en dan krijg je scheve gezichten , die twee zijn net pubers zo van mijn nee mijn .
    En waarom weer stelletjes kan je niet gewoon vrienden zijn, of is ze erin gegaan voor de mannen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *