Speculeren over Bjorn en Dominique

Speculeren over Bjorn en Dominique

We schreven er gisteren al over, Bjorn en Dominique lijken een goede klik te hebben. Er lijkt zelfs iets op te bloeien tussen de twee. Dit is de andere bewoners ook opgevallen. Mark, Gabriëlle en Rowena speculeren over de twee. Zal het iets worden?

Het drietal zit gezellig te kletsen op de bank. Mark is benieuwd waar Bjorn precies is. Sporten met Do is het antwoord van Rowena. Er volgt gelach en gejoel. En Mark vertelt toch dat hij zijn twijfels heeft over een mogelijk liefdeskoppel. Volgens mij vond hij haar helemaal niks hoor voegt hij eraan toe. Gabriëlle kijkt verbaasd, zij heeft toch iets anders gemerkt. Ik zal je wat vertellen. We waren op de markt en ik stond naast Bjorn, toen zei hij tegen mij wow zij laat wel echt een goede indruk achter. Rowena wordt helemaal enthousiast als ze het hoort. Volgens haar is het gewoon een perfect match! Mark kan zich daar dan ook wel in vinden. Ze passen op bepaalde vlakken wel bij elkaar. Ze hebben wel een gezamelijk iets, ze zijn allebei gepest voegt hij eraan toe. Ja vult Rowena aan en ook het Spaans spreken en zij heeft ook het figuur wat Bjorn mooi vindt… Zullen de twee het eerste liefdeskoppeltje van Utopia 2016 worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *