Bloeit er iets op tussen Bjorn en Dominique?!

Bloeit er iets op tussen Bjorn en Dominique?!

Nieuwkomer Dominique gaat vandaag haar eerste avond in, en ze lijkt goed in de groep te passen. Ook lijkt ze een klik te hebben met Bjorn, lijkt er iets op te bloeien tussen de twee?!

En ze heeft een doel, iets met pesten doen, dit vervelende probleem bespreekbaar en vooral bekend maken. Dominique heeft vroeger een moeilijke tijd gehad en daar heeft ze dan ook over vertelt. Ook liet ze vanavond weten dat ze erg zenuwachtig was om de loods te betreden. Zeker na het emotionele afscheid van Naomi. Ik ben eigenlijk nooit ergens goed ontvangen voegt ze eraan toe. En door het pesten wil ze de buitenwereld dan ook inspireren, ook al is het anoniem. Schrijf me desnoods een brief of zo voegt ze eraan toe. Verschillende dames snappen niet waarom Do zo gepest is. En Rob denkt op zijn beurt dat ze het nog te moeilijk vind en te vroeg is om dat allemaal te vertellen. Maar dat ze goed valt in de groep is opgevallen, velen vinden haar lief, knap en een verlegen meisje. Gabriëlle is benieuwd hoe het die meid zal vergaan.

Dan op naar Bjorn en Dominique. De twee spreken veel met elkaar. Ze delen veel dingen waaronder dingen uit het verleden. Beide zijn vroeger gepest en dat schept al snel een band. De twee lijken een klik te hebben. Ook de liefdesrelaties uit het verleden worden besproken door de nu vrijgezellen. En dan begint Dominique over iets anders. Jij hebt het ook niet makkelijk gehad in het begin in Utopia he vraagt ze. Bjorn knikt bevestigend en vertelt er vervolgens wat over en wat zijn beeld is over een ideale samenleving. Zo praten ze over perfectionisme, leermomenten en doelen. Uiteindelijk geeft Dominique toe dat ze hoopt dat Bjorn nog even blijft. Bjorn antwoordt dat lief te vinden. Ik vindt jou ook lief gaat Rowena verder dus ik hoop dat je nog even blijft… Bloeit er nou iets op tussen de twee?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *