De loods is stiekem afgesloten

De loods is stiekem afgesloten

Het huisjes experiment is gisterenavond van start gegaan. En zoals we al schreven zijn er twee groepen, de mensen die het idee zien zitten en mensen die het niet zien zitten. Gisterenavond is de loods afgesloten voor de bewoners die in de wellness slapen…

Het begon allemaal als grapje, Cees merkte op dat hij het wel lekker rustig vond nu er vijf bewoners weg zijn. Wim grapt dat ze de deur maar op slot moeten doen maar al snel wordt dat grapje werkelijkheid. Zodra Dominique, Gabriëlle, Rowena, Ramona en Bas buiten zijn wordt de loods hermetisch afgesloten. Een soort lockdown vertelt Gina aan de rest, een soort uitbreiding op het huidige experiment. Wel laten de bewoners uit de loods een toiletrolletje in het kakhuis achter en ze gooien een zakje rijst naar buiten. De bewoners besluiten zelfs een officiële brief te sturen met de uitleg dat de loods voor hen op slot zit. De ene na de andere spelregel komt voorbij. Zo gaat het experiment voor onbepaalde tijd door en zullen de bewoners een wachtwoord hebben wanneer één van hen naar binnen moet. Wedden dat er een van ons gegijzeld wordt? grapt Nicole vervolgens.

Bjorn die het idee ook opgevangen heeft gaat het snel aan de groep in de wellness vertellen. Hij gaat er trouwens ook slapen. Bas vindt het maar raar, waren ze niet tegen groepsvorming? Gabriëlle is ook niet echt onder de indruk als ze het hoort. Bovendien moet de deur toch openen want de koeien moeten immers verzorgd worden. Ivan wrijft binnen intussen in zijn handen. Rowena zou met haar hoofd in de koeienstront gaan als ontgroening en wil daarna natuurlijk douchen… maar dat zit er morgen niet in. Hij ziet het al helemaal voor zich. Cees heeft nadat hij ziet dat het grapje werkelijkheid wordt en de loods wordt afgesloten zo zijn twijfels. Zo zou het niet echt een warm welkom voor Dominique zijn en ook is de oudste bewoner bang dat er rivaliteit tussen de twee groepen groter gaat worden. Maar de rest van de groep in de loods overtuigt hem ervan dat het leuk is. Vindt jij het een leuke grap? We zullen straks het vervolg plaatsen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *