De reacties van de buitengesloten bewoners

De reacties van de buitengesloten bewoners

Gisteren hebben de bewoners die niet mee deden aan het huisjes experiment de andere bewoners buitengesloten. De loods is hermetisch afgesloten maar wat vinden de buitengesloten bewoners er nou van?

Gabriëlle vindt het echt kinderachtig doelend op de grap van de bewoners in de loods. Ook Rowena is al op onderzoek uitgegaan. Ze wilde gisterenavond een boormachine pakken om op die manier de deuren van de loods open te maken maar helaas… De schuur zit ook op slot! Rowena besluit maar weer richting de wellness te gaan naar haar mede bewoners. Daar komen al snel wat vragen zoals wat er gebeurd is en wat ze allemaal gedaan heeft. Rowena vertelt dat alles op slot zit en het stel neemt zich voor om er alles aan te doen om weer binnen te komen. Ik heb al gezegd dat alles wat kapot gaat door de bv betaald wordt! Echter dachten de bewoners uit de loods er anders over. Volgens Gabriëlle komen ze vanzelf naar buiten, het hondje moet er heen of om te roken. De loods gaat sowieso open. Verder lijkt Gabriëlle er geen problemen mee te hebben. Ik ga wel naar in de bosjes als ik naar de wc moet voegt ze eraan toe. Maar Rowena vind dat toch niets, ik moet gewoon ’s avonds een plasje kunnen doen. Snel gingen de bewoners toen nog naar de wc… Inmiddels is de ochtend alweer voorbij en het lijkt allemaal niet zo erg te zijn. De bewoners zijn niet buitengesloten. Het leven in de loods gaat gewoon door zoals we gewend zijn….

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *