Huisjes experiment is vandaag gestart

Huisjes experiment is vandaag gestart

Het huisjes experiment waar we eerder over schreven is vanavond van start gegaan. Bas en Rowena hebben namelijk het idee om verschillende huisjes op het Utopia terrein neer te zetten. Deze huisjes zullen dan als slaapkamer dienen en de loods enkel nog voor evenementen en natuurlijk als woonkamer. Niet iedereen vindt dit idee zo leuk maar de twee zetten vanavond door. Hun plan gaat alsnog enigszins van start… Want vijf bewoners gaan namelijk mee doen en zullen vannacht gaan slapen in de wellness. Bas, Rowena, Ramona, Gabriëlle en Dominique doen mee aan deze actie. De spullen staan er al helemaal klaar voor en de openingsdans is ook al gedaan. Zal er vannacht überhaupt wel geslapen worden? Ook Bjorn wilde eigenlijk wel mee doen, zou dat aan nieuweling Do liggen? Rowena bespreekt ondertussen met Bas of ze niet beter een centraal hadden kunnen houden om hun plannen kenbaar te maken. Morgen lijken er nog meer bewoners aan te sluiten dus dit gaat vast en zeker vervolgd worden.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *