Ivan wordt warm van Victoria

Ivan wordt warm van Victoria

Ook Ivan en Benjamin hebben een gesprek over de nieuweling Dominique gehad. De heren spraken er buiten de loods even over. Beide heren vinden Dominique heel spontaan en een leuke meid. Ik denk dat we wel iets moois neer kunnen zetten met betrekking tot pesten en theater voegt Benjamin eraan toe. Ivan kijkt wat bedenkelijk en blijft even stil. Daarna geeft hij eerlijk toe dat hij niet zo warm wordt als hij theater hoort in Utopia. En legt daarna wel uit dat hij het Ramona wel gunt en hoopt dat ze er iets moois mee kan bereiken. Waar ik wel warm van wordt gaat Ivan verder is Victoria. Haar idealisme vind ik prachtig. Dat is wat mij meer raakt als ik aan Utopia denk… Er zijn nu veel nieuwe bewoners bijgekomen, wie heeft er volgens jou meerwaarde? Ramona, Victoria of Dominique?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *