Cees beledigd Ramona over haar gewicht

Cees beledigd Ramona over haar gewicht

Dominique is enkele uren in Utopia, en zoals we al schreven was de nieuweling al snel bezig met het maken van een nieuw bed. We gaan nog even terug voor dat allemaal gebeurde. Cees opperde echter een andere oplossing maar de opmerking die hij toen maakte viel niet bepaald goed…

Cees staat met Dominique, Ramona en Rowena in de slaapkamer. Cees begint het gesprek, ik zou bijna voorstellen… Dit bed namelijk is slecht voor jou gaat hij verder terwijl hij Ramona aankijkt. Oke antwoordt Ramona met enige verbazing. Ja gaat Cees verder, eerlijk is eerlijk. Wat wil je voorstellen dan vraagt Ramona door. Nou zegt Cees, als er een nieuw bed getimmerd moet worden. Dat Dominique deze neemt en jij (Ramona) een nieuwe. Voor mij maakt het niet uit hoor antwoordt Ramona. Ik lig hier gewoon prima. Cees mompelt wat en Rowena benadrukt dat Ramona zelf wel kan beslissen. Ik zeg het alleen maar zegt Cees vervolgens. Dit is gewoon een zwak ding. Dominique onderbreekt de twee en zegt dat ze het allemaal wel prima vind. Cees gaat nog even door, eerlijk is eerlijk hij heeft wel wat te dragen. Ja antwoordt Ramona met enige irritatie, ik vind het heel super dat je me erop attendeert. Het is goed bedoeld zegt Cees. Ook Rowena vind de opmerking maar niks. Ik vind dit niet kunnen. Zij zegt dat ze lekker ligt. Ja omdat ze het zelf niet zegt onderbreekt Cees haar. Ik vind het een beetje akward hoor sorry gaat Rowena verder. En Cees blijft op zijn beurt herhalen dat hij het goed bedoeld. Ze zegt dat ze lekker ligt en lekker slaapt benadrukt Rowena, klaar! Het is gewoon een beetje ongemakkelijk. Ja zegt Cees, ik denk gewoon praktisch, ik zie wat er gebeurd als ze zich omdraait. Cees loopt vervolgens weg, sjonge jongen je mag hier ook nooit iets zeggen mompelt hij. En Ramona lacht er maar om, ik hoef voor mezelf niet eens meer iets te zeggen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *