Eerste indrukken van Dominique

Eerste indrukken van Dominique

Dominique is al enige tijd in Utopia, zij is de eerste nieuwe bewoner van Utopia 2016. Maar wat vinden de rest van de bewoners eigenlijk van haar. Het duurt niet lang of er wordt over de nieuweling gesproken.

Bas en Rowena bespreken Dominique, de twee vinden haar wel bijdehand. En Bas ziet enige gelijkenis met Victoria, qua koppie en qua denken voegt hij eraan toe. Cees kan zich nog herinneren dat Dominique op de Utopia markt was en dat ze tegen hem gezegd zou hebben dat het leuk was dat er een manager in Utopia zat. Dat zal ik nooit vergeten horen we hem eraan toe voegen. Ook Bjorn en “Do” zoals ze liever genoemd wil worden hebben een goede klik. De twee kletsen erop los. Zo wordt onder andere de woonplaatsen van voor ze in Utopia woonden besproken. Hun familie en zelfs het spaans leren spreken. Bjorn vertelt wat later aan Mark dat hij Do wel een leuk vrouwtje vindt. Als Mark vraagt of hij het erop zou kunnen, is hij dan ook duidelijk, ik zit hier een jaar. Benjamin denkt er dan weer anders over, zo vindt hij haar te fragiel maar wel super lief. En Mark verwacht dat het een strijd zal worden tussen Bjorn en Rob. Do is verder al druk bezig met Wim in de werkschuur. Dit omdat Naomi het bed waarin ze sliep mee naar huis nam en de nieuweling toch een bed zou moeten hebben. Wim was er eigenlijk nog niet klaar voor geeft hij toe aan de nieuweling. Ik heb mijn haar nog niet eens gedaan. Ik vind je toch wel knap is het antwoordt van Dominique. Ook komen de bewoners erachter dat ze een beetje achterlopen met de ontgroeningen. Rowena moet er nog een bedenken voor Ramona, die op haar beurt iets moet verzinnen voor Victoria. Die heeft de eer om Do te ontgroenen. Rowena stelt daarom voor binnenkort een ontgroeningsdag te houden. Dominique lijkt in ieder geval goed in de groep te passen. Vindt jij haar een aanwinst?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *