Eerste nieuwe bewoner van Utopia 2016 arriveert!

Eerste nieuwe bewoner van Utopia 2016 arriveert!

En toen stond daar ineens een nieuwe bewoner! De eerste nieuwe bewoner van Utopia 2016 loopt het terrein op. Het gaat om een vrouw, Dominique. Ze wordt hartelijk ontvangen door de rest van de groep maar nog niet iedereen is klaar voor een voorstelronde. Er is dus nog even tijd voor een sigaretje, want de nieuweling rookt ook. Ze loopt met Cees mee en vertelt dat ze ook rookt en volgende week 25 jaar wordt. Verder lijkt ze Gabriëlle ook al te kennen wellicht van een castingsronde? Als het sigaretje op is loopt iedereen weer naar binnen. Tijd voor een voorstelronde.

Ik heb jullie allemaal gevolgd en vindt jullie heel leuk. Ik ben Dominique, ik luister eigenlijk naar do. Dus noem me maar zo, ik ben volgende week jarig. Ik ben heel lang gepest in mijn leven en daardoor ben ik in mijn jeugd verloren geweest wie ik ben. Ik heb nooit ergens bij gepast en gehoord. Ik heb me altijd aangepast en daar wil ik dus iets tegen gaan doen. Ik kom op voor de gepeste mensen. Ik wil meer gezelligheid brengen, dus een Comedy cafe op te zetten. Ik wil heel graag bezig zijn en iedereen helpen. Ik heb er heel veel zin in en ik hou van sporten. Ik ben heel blij dat Arthur er bij is gekomen. Verder ben ik wel een dierenvriend. Do is een projectmanager bij een modellenbureau. Ik ben net afgestudeerd en heb in ook een minor fotografie gedaan. Maar niet zo professioneel als Naomi dat deed. Ik ben geboren in Utrecht maar ik woon nu in den bosch. Verder heb ik geen relatie, ik heb wel een lange relatie gehad. Hoe wil Do het pesten in kaart gaan brengen? Do wil de gepeste mensen in contact brengen. En ook met huiskamergesprekken. Ik ben bijna 10 jaar achter elkaar gepest. Tijdens haar opleiding moest ze naar Barcelona is ze opgebloeid. Maar toen ze in Nederland kwam was alles weer zoals het was. Vandaar dat nu richting Utopia is gegaan. Do heeft een oudere broer en haar ouders zijn gescheiden. Momenteel woont ze met haar moeder samen. Do vind alle taken van de bv wel interessant. Maar denkt dat ze meer van teamspirit is dan dat ze een leider is. Do vindt een ideale samenleving echt samen dingen doen. Niet individueel doen en elkaar accepteren zoals je bent. Do vindt ambitieus en loyaal haar beste eigenschappen. Verder is ze onzeker, en confrontatie ontwijkend waar ik aan wil werken. Verder wil ik blijven leren, ontwikkelen en groeien. Als je dat niet meer doet wat doe je dan hier op aarde? Do is niet gelovig maar geloofd wel in zichzelf. Ik heb geprobeerd vegetarisch te zijn maar werd daar niet vrolijk van. Do rookt ook en snurkt niet. Verder schijnt ze soms wel eens te praten in haar slaap. Do kan redelijk zingen en zou ook graag een instrument leren te bespelen. Volgens Do moeten er nieuwe activiteiten verzonnen worden, nieuwe experimenten want de tijd staat even stil in Utopia. Er kunnen nog sprongen gemaakt worden, we zijn er nog niet. Do wordt van harte welkom geheten en heeft verder geen vragen. Verder wordt er nog even gesproken over Arthur en de regels hiervan. Daarna vraagt Ivan nog hulp om alle kerstversiering weg te halen en mee op te bergen. Do zal nog aan het werk moeten want er is nog geen bed… Veel succes Do!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  • Anja at 17:40

   Belachelijk dat ze dat mee nam, alsof gio daar in wil slapen
   Naief kind,
   Heeft ze evht niet betaald hoor, gewoon meenemen
   De volgende neemt het bankstel mee, ben benieuwd of dat mag,
   Kunnen ze niet meer zitten, nou en??????
   Nu was er geen bed voor Do

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *