Utopia nieuwtjes 4 januari

Utopia nieuwtjes 4 januari

Het Utopia nieuws van 4 januari vindt je hier terug. Alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je weer volledig op de hoogte bent van wat er deze ochtend allemaal in Utopia gebeurd(e).

 • Gisterenavond dronken de bewoners gewoon drank. Ondanks het feit dat de drank nu achter slot en grendel zit werd er weer van genoten. Het was een verjaardagsfeestje voor Ivan en werd gehouden bij Le Luifel. Compleet met sneeuwmachine.
 • Ivan en Benjamin hebben vanmorgen de koeien weer verzorgd.
 • Arthur is nog altijd in Utopia, het is even wennen en velen hebben er commentaar op (de buitenwereld) maar tot op heden lijkt alles redelijk tot goed te gaan.
 • Ook Ivan en Nicole storten zich volledig op het nieuwe hondje. De twee hebben vanmorgen in alle vroegte het diertje uitgelaten. Zie filmpje.
 • Cees heeft slecht geslapen, en al snel begint het gemopper over puppy Arthur. En de hond kreeg al snel de schuld. Volgens de oudste bewoner van Utopia denken Ivan en Nicole dat ze maar alles kunnen permitteren. De ochtend begon dus alweer gezellig!
 • Momenteel komt er een nieuwe bewoner het terrein op dus gaan we daar snel over schrijven.

Volledig op de hoogte blijven van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. lena at 14:04

  Sommige mensen moeten zeuren en roddelen anders stelt hun leven niks voor. Verder kan hij niks. En hij moet tenslotte aandacht krijgen.

 2. maria at 13:20

  Het zal cees ook weer eens niet zijn dat hij weer commentaar heeft en slecht geslapen. En ja hoor hij geeft natuurlijk het hondje de schuld,haha. Nou heb het gezien het hondje kon hij geen last van hebben s nachts.En cees nu weer achter de rug om kletsen(roddelen)? Ivan heeft het cadeau gekregen! Wat denkt hij bijv. van bas en zijn eendjes ,nam ze zelfs mee naar bed.En liet de geitjes in het begin ook binnen. Dus zeurcees waar praten we over. Het is en blijft een oude brombeer. Hij zei paar dagen geleden…oh ik heb niet kunnen slapen! Notabene sliep hij in de wellness. Ging toen weer eten en koffie drinken diep in de nacht.En dan zeuren over niet kunnen slapen? pffff pff cees cees mopperkont je leert het NOOIT.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *