Het veel besproken onderwerp: de huisjes

Het veel besproken onderwerp: de huisjes

Zoals we al omschreven wordt vandaag gestart met het experiment de huisjes. Er zijn verschillende meningen over dus dat is dan ook het onderwerp wat vanavond nogal veel besproken wordt. Er lijken twee groepen te ontstaan. De bewoners die voor verandering zijn en de bewoners die er tegen zijn…

We beginnen met Nicole en Gina, de dames zijn tegen het idee. Dit kan toch niet zegt Nicole terwijl ze met haar vinger op haar voorhoofd tikt. Er vallen geen centen te verdienen, omdat er geen gasten kunnen blijven slapen. Dus vinden ze het idee maar ridicuul. Rob heeft ook zijn bedenkingen bovendien lijkt het hem een koude bedoeling. En om het comfortabeler te maken zal er veel geld in gestoken worden. Ramona is vanzelfsprekend wel voor het idee, ze doet ook mee met het experiment wat vanavond start.  Ze vindt onder andere dat Utopia toe is aan wat verandering. Alles speelt zich ook maar in de loods af en de slaapkamer zouden in de toekomst gebruikt kunnen worden als winkeltjes bijvoorbeeld. Of voor een theaterworkshop van Ramona. Nicole luistert maar is kritisch, volgens haar moet Ramona afwachten of het theater echt wel gaat lopen. En als je niets hebt om die winkeltjes te vullen, heb je daar ook geen f*ck aan voegt ze eraan toe. Ook zou Ramona te weinig Utopia kennis hebben. Je weet niet wat er allemaal bij komt kijken. Ramona blijft echter bij haar standpunt ondanks de harde woorden van Nicole. We moeten gewoon iets amazings doen voegt ze eraan toe. We lopen nu parallel aan de samenleving gaat ze verder. Dat is gewoon niet mijn Utopia. Ook Gina die bij de dames zit is niet te spreken over het idee. Ze begrijpt niet dat er nog steeds mensen van de buitenslapers boven op de vide zijn, terwijl ze volgens het experiment juist meer samen in de gezamenlijke ruimte horen. En dat bespreekt Ramona wat later met Bas, de bedenker van het idee. Ramona vindt dat ze te veel als groepjes worden gezien. Ik vind het vervelend dat er zo’n sfeer ontstaat. Ik heb liever dat je samen experimenteert. Volgens Bas moeten ze gewoon een leuke nacht beleven en laten merken dat ze het gezellig hebben gehad. Dan kan de rest het ook uitproberen, want het is nooit voor altijd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Piet at 21:29

    Alleen wat nicole bedenkt is goed , de rest moet gewoon hun mond houden en luisteren wat zij goed vind .
    Ik hoop dat zij zo snel mogelijk er uit gaat ze verpest samen met de dictator het hele program

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *