Een paniekmoment voor Ramona

Een paniekmoment voor Ramona

Er heerste een tijdje terug paniek bij Ramona. Ze heeft namelijk iets laten rondslingeren wat andere bewoners niet hadden mogen zien. Ze besprak het met Nicole…

Ik heb mijn schrift hier gisteravond vergeten en er is iets in geschreven begint Rowena tegenover Nicole. Weet jij ook of er in gelezen is? vraagt ze door. Nicole antwoordt dat Ramona haar spullen niet moet laten slingeren als ze niet wil dat mensen erin gaan kijken. Heb je geroddeld vraagt ze door doelend op het geen wat niemand zou mogen lezen. Ramona antwoordt van niet maar het was wel persoonlijk wat er in het schriftje stond. Dus ik hoop dat niemand het gelezen heeft gaat ze verder. Nicole antwoordt dat ze alleen even zou kijken of het van iemand anders was geweest. Maar benadrukt ze er zijn wel andere bewoners die dat soort dingen wel gewoon zouden lezen als ze het tegen zouden komen. Ramona had dat niet echt verwacht en Nicole zou het onbeschoft vinden om andermans brieven te lezen, daarom is het beter om geen spullen te laten slingeren… Wat zou er in het schriftje hebben gestaan wat niemand mocht weten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *