Dominique, Ramona en Gabriëlle over de ideale man

Dominique, Ramona en Gabriëlle over de ideale man

Na het centraal besluiten Dominique, Ramona en Gabriëlle eens gezellig te kletsen met elkaar. Elkaar beter leren kennen zullen we maar zeggen. Beide dames zijn vrijgezel en het duurt niet lang voordat de twee over de ideale man praten. Op wat voor typen vallen de twee eignelijk?

Dominique vertelt tegen Gabriëlle dat ze niet zo snel verliefd wordt. En Gabriëlle vraagt zichzelf af op wat voor type man zij valt. Ik houd van een echte man antwoordt Dominique. Ook wel van een man met haar. Oh mijn god zegt Ramona met enige verbazing. Gabriëlle vraagt door, voel je iets voor het rasta type? Nee antwoordt Do dat niet. Maar het liefst ook niet blond, ik houd echt niet van londe jongens gaat ze verder. Ik vind ze er niet zo slim uit zien. De dames giechelen en het gesprek gaat door. Volgens de dames gaat het uiteindelijk om karakter. En Do vertelt over haar liefdesverdriet wat ze gehad heeft toen haar relatie uit ging. Een drama story aldus de nieuweling. Als je van iemand houdt kan je het iemand ook vergeven en dat heb ik gedaan. Dan vraagt de nieuweling aan Ramona hoe het nou zit met Bas. Ben je verliefd? Ramona schrikt een beetje en zegt oh mijn god! Maar een verder antwoord komt er niet uit… Maar geeft wel toe bang te zijn voor het geen wat mensen op de televisie hebben gezien.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *