Centraal over live in de loods

Centraal over live in de loods

Vandaag is het een drukke dag, want het live in de loods concert van Bjorn en Rowena staat op het programma! En daarvoor moet er natuurlijk nog wel wat geregeld worden. Als iedereen uiteindelijk wakker is start om 10:00 uur een centraal om alles nog eens door te nemen.

Opening centraal
Bjorn schreeuwt door de loods dat iedereen nog 3 minuten de tijd heeft. Om 10:05 zit iedereen er klaar voor en Ivan neemt het woord over. Hij vertelt dat hij Bjorn heeft aangeboden mee te helpen met de organisatie vanavond en dat vond Bjorn fijn. Er is een planning gemaakt en loopt die even door. Na het centraal wordt er gelijk begonnen met de voorbereidingen. Eerst moet de loods worden leeggemaakt, daarna schoongemaakt. Om 14:30u moet alles klaar zijn, zodat coverband KINK zich kan voorbereiden. Dan volgt een repetitie om 16:30u. Na het eten komen de gasten om 19:00u binnen,  en de show start om 19:30 uur. Ook Rowena heeft een woordje toe te voegen. Ze verheldert nog even wat er precies staat te gebeuren in de show.

Mee feesten
Mark heeft kritiek op de planning. Nu staat Gina de hele avond in Le Luifel en dat is een no-go. We moeten ook een beetje kunnen mee feesten voegt hij eraan toe. Mark stelt voor dat er een programma komt voor Le Luifel zodat mensen weten wanneer het open is en er tijd is gezellig te genieten. Dominique hangt de planning op in de loods.

Verrassing
Bjorn en Rowena willen vanavond openen en afsluiten met het nummer Say Heaven, Say Hell. Aan het einde moeten alle bewoners op het podium komen voor een feestelijke afsluiting. Na het laatste nummer verwachten de bewoners dan ook een we want more momentje, dus willen dat iemand dat naar hen roept. Bjorn maakt zich niet druk, zoiets gaat volgens hem vanzelf.

Nog vragen?
Het is raar om te zeggen merkt Bjorn op, maar als je vragen hebt kun je vandaag bij Ivan terecht. Geniet van je dag vandaag! voegt Ramona eraan toe. Ook Rob wil nog even een bedankje uitspreken voor zijn vrienden en familie,die hem verjaardagspost hebben gestuurd. Mark blijft kritisch en zegt dan ook dat hij wil dat  iedereen vandaag wel helpt afbouwen. Want dat hoort er ook bij. Ook Benjamin wil nog even afspraken maken over het rookbeleid. 

Einde centraal
Er wordt nog een snel verjaardagsliedje gezongen, de laatste dingetjes worden afgesproken en dan staat de groep op. Tijd om voorbereidingen te treffen!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *