Rob is jarig!

Rob is jarig!

Er is weer een bewoner jarig en dat is niemand minder dan Rob! Hij is vandaag 36 jaar geworden en dat werd afgelopen nacht al even gevierd. Zo werd er om 00:00 uur natuurlijk gezongen door de bewoners met felicitaties, kussen en knuffels. Dan wordt er een fles drank geopend om te proosten Rob bedankt iedereen en zegt dat ze er morgen een leuk feestje van zullen bouwen. Niet veel later wordt er aanstalten gemaakt om naar bed te gaan maar dan krijgt Rob nog een verrassing. Er staat namelijk familie aan het hek! Rob haast zich dan ook richting het hek en we horen wat geknal. Daarna volgt er een streamlock maar gelukkig hebben we een filmpje gevonden op Rob zijn Fanpage en in dit bericht toegevoegd dat je nog eens terug kunt kijken. De nieuwe dag begint natuurlijk met verjaardagspost, maar helaas is daar niet al te veel van te volgen. Streamlock na streamlock verschijnt in beeld. Maar dat Rob er blij mee is is één ding wat zeker is. Namens Utopiatvshow.nl dan ook gefeliciteerd!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Priscilla at 12:29

  Hoi Rob

  Van hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag.
  Maak er mooiste dag vandaag.
  Op naar 40 toe hahaha

  Van Utopia fan Priscilla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *