Do had een breekmoment

Do had een breekmoment

Nog even wat nieuws van gisterenavond, Dominque had namelijk een breekmoment. De gehele avond hield ze haar tranen in maar uiteindelijk barstte ze in huilen uit.

Want ondanks het feit dat Rob jarig is voelde Do zichzelf niet zo fijn. Wat blijkt? Ze heeft last van heimwee. Ze lucht haar hart bij Benjamin en dit deed ze op het rokersbankje. Dominique vertelt dat dit de eerste keer is dat ze echt met haar hoofd thuis zit. Haar onderlip begint te trillen, maar Benjamin legt troostend een hand op haar arm. Je lijkt wel mens zegt hij grappend, waarna Dominique weer even kan ademhalen. Benjamin benadrukt dat hij het huilen gewoon toe moet laten, want je vecht ertegen volgens mij. En dat klopt wel, maar het is nu gewoon een goede sfeer aldus Do dus niet nu. Volgens Benjamin komen dit soort dingen altijd op de raarste momenten. Dus niemand vind het raar. Toch houdt Do zich redelijk in, en de twee praten nog even verder. Uiteindelijk kruipt ze bij Bas in bed en vertelt daar ook dat ze het moeilijk heeft met haar heimwee. Ook daar vindt ze het moeilijk om tranen te delen met iemand die ze nog niet goed kent. Dat zijn dingen die ik normaal gesproken verborgen houd, hoor. Ik laat dat gewoon niet makkelijk zien aan mensen. Maar uiteindelijk kan ze het niet meer inhouden en barst in huilen uit. Bas troost haar en fluistert haar lieve woordjes toe. Hopelijk gaat het vandaag beter want er staat een drukke dag voor de boeg!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Rina at 12:57

    Benjamin past gewoon beter bij haar. Hij heeft een luisterend oor fijne knul vind ik.
    Lief voor iedereen. Lacht in ieder geval ook nog veel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *