De camera van Do is kapot

De camera van Do is kapot

In Utopia gaat er wel eens iets kapot, en wat sneller als je met zoveel man met elkaar samenwoont. Ook de camera van Dominique lijkt kapot te zijn…

Do haar haar wordt gestyled door kapster Gina. Op dat moment komt Ramona binnen met de camera van Do. Maar er is iets mis blijkbaar want de lens van de camera kan niet meer open. Dit meen je niet voegt Ramona eraan toe, hoe kan dit nou? Volgens Do is de camera nu stuk, maar ik ga er niemand de schuld van geven gaat ze verder. Ik denk ook altijd dat mensen zuinig met mijn spullen omgaan, omdat ik zuinig ben met die van een ander. Dan maar een nieuwe camera aanvragen van investeringsgeld. Er is alleen een probleem, nu is iedereen afhankelijk van de camera van Cees. En dat vind Do ook niet echt fijn. Dit omdat Cees al eens eerder kritiek geuit heeft over de foto’s gemaakt door Do. Alles wat ik doe betreft fotografie heeft hij op- en aanmerkingen over. Het is nooit goed. Ik word er zo onzeker van klaagt ze verder. We zijn benieuwd of Do het voor elkaar krijgt om een nieuwe camera te bestellen door middel van een investeringsaanvraag.  Wat later is Gina klaar met het kapsel van Dominique maar echt blij lijkt ze er niet mee te zijn. Zodra Gina weg is laat Do aan Bas weten dat ze zelf veel mooiere krullen zet…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *