Bas en Do slapen voortaan apart?

Bas en Do slapen voortaan apart?

Dominique en Bas staan in een hoekje van de loods te kletsen, de twee hebben het over een slaapplek. De twee hebben namelijk een dubio…

De twee geliefden weten namelijk niet waar ze moeten slapen. Volgens Dominique maakt het niet uit, overal is wel plek voegt ze eraan toe. Als jij in de groene kamer wil dan vind ik dat prima oppert Bas. Maar er staat nu al een bed in de paarse kamer. Daar is Do het wel mee eens, als jij die pakt dan maak ik zelf een bed. Dan pas valt het kwartje bij Bas dat ze dus alleen moeten slapen. Er is namelijk niet  genoeg plek in beide kamers voor twee personen. Dan ga jij toch gewoon in de paarse stelt Bas vervolgens voor. Ik hoef geen bed. Ik ga wel inde caravan slapen. Maar dan zit Dominique weer in een dubio, volgens haar lijkt het dan echt of ze haar eigen product in de steek laat. Niet alleen jou maar dus ook de caravan. Volgens Bas verlaat ze haar project niet maar dan heb je wel een plek waar je je terug kunt trekken in de loods. Ok antwoordt Do, dus dat ik wel in de caravan slaap maar me hier in de paarse kamer terug kan trekken. Ik ga vragen of ze dat oké vinden.

Ramona loopt vervolgens langs en Do vraagt gelijk of ze het een goed idee vind. Als de caravan af is dan blijven wij daar wel slapen, puur voor de promotie van het product. Maar vind je het wel goed dat het bed wat bij jullie op de kamer staat dat ik me daar zo nu en dan terug kan trekken? Want ik wil me niet distantiëren van de groep voegt ze eraan toe. Ramona kijkt verbaasd, en vraagt waar ze zich zo druk om maakt. Het lijkt alsof je je druk maakt om het feit dat je je distantieert. Ik maak me niet druk antwoordt Do, maar ik wil het graag voor mezelf. Hier leeft het en ik ga me niet opsluiten in de caravan gaat ze verder. Ik ben al best wel een loner. Laat ik het dan niet benadrukken. Ramona ziet het probleem niet, als jij een keer bij ons wilt slapen dan vooral daar slapen. Zo weer opgelost merkt Bas blij op. Maar in hoeverre het apart slapen ook echt gaat lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *