Michael start een actie voor homoseksualiteit

Michael start een actie voor homoseksualiteit

En toen was daar een grote vrachtwagen die het Utopia terrein op kwam. In de vrachtwagen zit een grote kast, deze blijkt voor Michael te zijn. Om uitleg te geven aan de bewoners roept hij iedereen bijeen. Als iedereen er is begint Michael te vertellen.

]Ik heb jullie even bij elkaar gehaald om te vertellen waarom ik deze kast heb gekocht. Michael vertelt dat hij in Utopia meer aandacht en voorlichting wil geven over homoseksualiteit. Eigenlijk is het nog breder dan dat. Ik wil mensen informeren over alle verschillende soorten seksualiteit. Transgender, homoseksualiteit, biseksualiteit, alle soorten voegt hij eraan toe. En dit terwijl hij naar de twee meter hoge kast kijkt is mijn projectje. Deze kast zal ook op de markt staan zodat mensen er foto’s van kunnen nemen. Uiteraard wil Michael eerst de kast nog gaan pimpen en onder handen nemen. Ook zal hij de kast gaan verven om er op die manier voor te zorgen dat het een eyecatcher wordt. Zal deze actie een succes worden en kan Michael op deze manier homoseksualiteit in een positief daglicht zetten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Sunny at 06:43

  Hey Michael ik sta helemaal achter je bedoelingen en mening wat homoseksualiteit betreft mijn neefje word vaak zo gemeen behandeld en aangesproken en ik word er zo boos om ik kom altijd op VR hem en da blijf ik doen ik steunje inje acties Michael en blijf je hart volgen lieverd heel veel groetjes knuffels Sunny girl uit Geleen groeten aan alle utopianen x hoouuwdooooeeg

 2. Therese at 20:20

  Michael .Goed gedaan jongen dit is echt een SUPER iets ,zeker als je hem gepimpt hebt moeten de mensen toch weten wat je daar mee bedoeld en het wordt TIJD dat het TABOE om de homo sexualiteit eens OP HOUD .
  Jammer dat er zoveel mensen NIET UIT DE KAST DURVEN TE KOMEN OMDAT ZE GEPEST OF IN ELKAAR GESLAGEN WORDEN.
  Michael CHAPEAU!!!!

  • Klaverboer at 23:56

   Therese, De Taboe is er allang niet meer hoor, mensen moeten er misschien nog even aan wennen bij de persoon waar ze het niet van verwacht hadden. Ik denk dat het meer te maken heeft met de provocatie van sommige homo’s, ze moeten zich gewoon normaal gedragen. Als een groepje uitgedoste Feyenoorders zich in Amsterdam, hand-in-hand kameraden zingen dan worden ze ook afgeranseld en omgekeerd ook! Dat heet territoriumdrift!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *