Face en Duck komen maandag terug!

Face en Duck komen maandag terug!

Bas heeft zojuist een telefoontje gepleegd naar de vogelkliniek waar Face en Duck momenteel verblijven. De dierenvriend is erg benieuwd hoe de vorderingen zijn en of de diertjes binnenkort terug naar Utopia kunnen.

Bas neemt de telefoon en doet een belletje, al snel krijgt hij te horen dat Erik de dierenarts op vakantie is. Dus veel kunnen ze niet vertellen over de eendjes, wel dat het allemaal goed gaat met ze. Face is nog niet waar ie moet zijn, maar het gaat iedere dag wel een stukje beter. Wij denken wel dat het verdere herstel in principe bij jullie kan voegt diegene aan de andere kant van de lijn eraan toe. Dat kan nog een tijdje duren maar hij is in ieder geval gezond genoeg om voor ons te denken dat Face terug kan. Bas is natuurlijk erg blij met dit nieuws en gaat dan ook alles voorbereiden op de terugkomst van de diertjes. Aan de andere kant van de telefoon wordt wel gezegd dat Erik maandag terug komt en dan zal Bas terug moeten bellen. Dus misschien kunnen de eendjes ook maandag al terug komen? vraagt hij vervolgens. De assistente zegt van wel. Als Bas opgehangen heeft vertelt hij het goede nieuws gelijk aan Do en Michael. Ze zijn blij voor hem en zijn benieuwd om de diertjes real life te zien. Nog even afwachten dus maar het is natuurlijk goed nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. lood at 15:01

    Die grond daar is vergiftigd. dat kan haast niet anders. Er zou wel een of ander chemisch bedrijf hebben gestaan. als je de dieren goed verzorgd kan het haast niet anders.

    • Klaverboer at 23:34

      Volgens mij is er niets aan de hand met de dieren. De koeien en geiten zijn niet mager en glanzen en dat is een teken van gezondheid. De pony ziet er ook beter uit dan in het begin. Helaas zijn er wat kippen overleden, maar legkippen leven gemiddeld maar 3 a 4 jaar. De eerste kippen zitten al ruim 2 jaar in Utopia en waren al volwassen toen Utopia begon, dus dan is het logisch dat er af en toe 1 overlijdt. De ene eend is ziek geworden, maar met de andere eend is niets aan de hand en ze zwemmen in dezelfde vijver, eten hetzelfde voer en waren altijd bij elkaar. Als de grond vergiftigd zou zijn dan zou de tweede (gezonde) eend toch ook ziek moeten zijn geworden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *