De verjaardag van Cees

De verjaardag van Cees

En na een dag vol stress, spanningen en voorbereidingen is het dan eindelijk zover. Jarige job Cees viert zijn verjaardagsfeestje voor de bewoners maar ook voor gasten. En die gasten komen de jarige allemaal een handje geven met een daarbij horende felicitatie. Cadeautjes helaas niet want die zijn ingenomen door de regie…  Als iedereen een plekje heeft gaat de bingo van start. Cees praat de avond aan elkaar als presentator. Hij presenteert de bingo stralend. En het duurt niet lang voordat de prijzen door de loods heen gaan. Andere bewoners helpen uiteraard ook een handje, zo serveren ze stampotten. Er zijn momenteel 150 bezoekers en dat is toch redelijk veel voor een verjaardagsfeestje. Maar dat is nog niet alles! Want na het avondeten is er ook nog een feestje. Slagerij van Kampen treedt namelijk ook nog op! Als dat optreden erop zit laat DJ Bjorn ook nog zijn muzikale kunsten horen om het feest geheel compleet te maken. Omstreeks 22:00 uur zal het feestje eindigen. Mochten er nog verdere ontwikkelingen zijn zullen we je daar uiteraard van op de hoogte brengen!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *