Evaluatie feest van Cees

Evaluatie feest van Cees

We blikken nog even terug op gisterenavond, want na het feest van Cees was er nog een centraal waar van alles in gebeurde. We beginnen even met de evaluatie van zijn verjaardagsfeest.

De bewoners zijn met name benieuwd wat Cees van zijn verjaardag vond. Cees vertelt dat hij helemaal is overdonderd en is zijn fans en de rest erg dankbaar.  Dit is natuurlijk ongekend voegt hij er trots aan toe. Ik had dit nooit verwacht, jullie weten allemaal mijn start hier, en dat ik hier dan nog mag zijn en dat ik dit dan nu kan doen, echt ongekend. En al die reacties van die mensen die hier komen, dat is echt geweldig. Dat mensen zo kunnen genieten om hier naar te kijken. Ivan is benieuwd wat de mensen dan precies tegen Cees vertelde. Cees vertelt verder, de kijkers en streamers brengen heel veel tijd alleen door, maar als ze de streams aan hebben, is het voor hen alsof ze naar hun familie kijken of zelfs naar zichzelf kijken. Het gaat om de meningsverschillen die hier spelen en dat we het dan toch weer goedmaken. Het is herkenbaar voor hen en daar genieten ze vol van. De rest van de bewoners vinden het mooi dat ze dit hebben kunnen betekenen. Cees is super trots ook op zijn mede bewoners, die het allemaal mogelijk hebben gemaakt. Ivan is blij om dat te horen, hij vindt het fijn voor Cees. Dit zijn je momenten he, Cees benadrukt hij met een grote glimlach.  De hele groep applaudisseert, het was namelijk een lange en zware dag, maar het liep uiteindelijk op rolletjes.  Nogmaals kortgezegd een top avond, met een top middag, en dat allemaal dankzij jullie!  sluit Cees af.  Op naar het vervolg, kom je zo terug?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *