Do gisterenavond in tranen

Do gisterenavond in tranen

We blikken nog even terug op gisterenavond, er was toen zoals we al kort omschreven een vrouwenavond. En tijdens dit meidenavondje kwam Dominique met een speech.

Ze vertelt dat ze als nieuwste aanwinst van Utopia weet dat ze moeilijk is om te leren kennen. De andere meiden zitten in een kringetje bij de open haard en luisteren geïnteresseerd naar de speech van haar mede bewoners. Dominique vindt het allemaal soms maar eng, voelt zich soms een schuwe kat. Maar ze leert ontzettend veel van de groep. Dat ik mezelf onzichtbaar opstel, wil niet zeggen dat jullie onzichtbaar voor mij zijn gaat ze verder. Dus ik heb voor iedereen een stukje geschreven en dat wil ik graag aan jullie voorlezen. De dames vinden het lief, zo horen we een aahw en Dominique draagt voor iedere dame een stukje voor. Ze vindt Gabriëlle faya, raadt Rowena aan te blijven shinen, vindt dat meerdere mensen liefde uit zouden moeten stralen als Victoria dat doet, noemt Gina een zonnetje en hoopt samen met Ramona hun onzekerheid te dumpen. De dames reageren enthousiast en ook Victoria heeft iets over Do te zeggen. Ze spreekt uit hoe trots ze op Do is, hoe zeer ze gewaardeerd wordt en dat ze vooral gezien mag worden. De emoties komen wat los en uiteindelijk heffen de dames het glas en proosten ze op alle liefde van vanavond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Wil at 11:57

    Er mag zeker niets negatiefs geschreven worden? Want dat word gewoon niet geplaatst
    Erg kinderachtig
    Het word allemaal te gemaakt
    Niks meer aan,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *