Utopia nieuwtjes 19 januari

Utopia nieuwtjes 19 januari

Het Utopia nieuws van 19 januari vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je weer volledig op de hoogte bent van wat er gebeurd(e).

 • Vanavond na de meidenavond is er nog meer gebeurd. Zo vonden Bas en Do een vies bed in de caravan. En dat komt dan weer omdat er gaten in het dak zijn geboord door Rob. De twee besloten gewoon te gaan slapen maar rustig verliep dat niet. Mark, Benjamin en Rob besloten tegen de caravan te duwen. (zie filmpje) Ook hebben de heren plannen om beetje bij beetje de caravan af te breken.
 • Ivan heeft vroeg in de morgen trouw de dieren verzorgd.
 • Gina heeft post ontvangen van het thuisfront, mochten we daar meer over horen komen we er uiteraard op terug!
 • De wasmachine in huize Utopia is kapot, Cees besluit een belletje te doen om het belangrijke apparaat te laten repareren.
 • Wim tekent de loods op de computer zoals deze er misschien in de toekomst uit zal gaan zien.
 • Gabriëlle heeft zich uitgeleefd in de gym. En ze ging tekeer! Dit omdat ze boos was omdat iemand haar beledigd zou hebben.
 • Momenteel gebeurd er nog niet extreem veel. Later komen we terug met meer Utopia nieuws.

Wil je volledig op de hoogte blijven van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Mikey****** at 12:27

  Ik vind dit te zot voor woorden. Wat een rotstreek van Rob om dat dak kapot te maken. Ze weten van jaloezie niet wat ze moeten doen.
  Laten ze gaan werken, vooral die kale, om hun tijd mee door te brengen ipv die 2 leuke mensen te pesten.
  Kunnen zij de uitslag zien van de favo van de week?

 2. Tineke at 12:04

  Wat een stel kinderachtige domme flauwe zielige jaloerse kereltjes zijn heb zeg. Spullen van iemand anders vernielen is toch absurt voor woorden. Kleuters trek jullie pauper uit en word volwassen. Nu noem ik hen wel kleuters maar dat is niet eens het juiste woord ervoor kleuters zijn namelijk nog respect voller.
  Maak onmiddellijk het geen wat je kapot gemaakt hebt en doe aub normaal, koop anders als je een beetje fatsoen hebt een andere caravan want meestal een lek dak is bijna niet te repareren. Tjonge tjonge wat zijn jullie een zielig stel flapdrollen. Jullie moesten je samen maar waarschijnlijk komt dat woord niet een voor in jullie woorden boek voor. Bied zowieso onmiddellijk jullie excuus aan.

 3. teetje at 11:58

  zit dat meisje do nu in utopia omdat zij veel gepest werd gaan hier een stel volwassen randdebielen er gewoon mee door ik zou de frietkot ook gaten in boren of in de fik steken

  gekken zijn het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *