Dominique praat over haar doelen

Dominique praat over haar doelen

Dominique is nu één dag in Utopia. Ze heeft in haar voorstelronde al duidelijk vertelt wat haar doelen zijn maar is daar vandaag iets dieper op in gegaan.

Dominique wil zich inzetten voor mensen die gepest worden of zijn gepest. Volgens haar helpt het om met iemand te praten die hetzelfde heeft meegemaakt. Maar hoe ze dit wil gaan vormgeven binnen Utopia weet ze nog niet helemaal. Benjamin probeert de nieuweling op weg te helpen. Hoe wil je het plan uitvoeren vraagt hij haar, je hebt natuurlijk verschillende doelgroepen. Dominique vertelt dat ze wil beginnen bij de jonge doelgroep, de scholen. Maar later ook op de werkvloer en zelfs bejaardentehuizen. De nieuwe inwoonster Dominique wil zich inzetten voor mensen die gepest worden of zijn gepest. Ze denkt dat het helpt om iemand te hebben waarmee je kunt praten, die hetzelfde heeft doorgemaakt. Iemand die ook gepest is. Al weet ze nog niet zo goed hoe ze dat wil gaan vormgeven binnen Utopia.Ze zou graag iets doen met een soort van over de tape dag. Op zo’n dag moeten mensen over een lijn heen stappen wanneer een situatie op hen van toepassing is. Op die manier komen ze erachter dat ze misschien toch meer op elkaar lijken dan gedacht en kan pesten gestopt worden. Ik vindt het jammer dat mensen zich tegen laten houden door hun kwetsbaarheid gaat ze verder. Dit omdat ze denken dat het een zwakte is. Maar het is volgens de nieuweling juist een sterkte. Als ik me onzeker voel of als ik me kwetsbaar voel, dan zeg ik dat liever dan dat ik doe alsof het er niet is. Hier wil ze ook graag mensen mee inspireren in Utopia. Zal Dominique haar doelen kunnen bereiken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 13:49

    Moet je daar voor naar UTOPIA om te praten over pesten , als je een bij een komst wil hebben moeten de mensen daar voor intree betalen en praten ze niet met vreemde en voor tv.
    En als je dat wel doet dan praat je beter met iemand buiten lijkt mij
    Waarom komt er een nieuwe in ze hadden toch beter Naomi erin kunnen laten en weer kunnen stemmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *