Dominique vertelt over haar ex

Dominique vertelt over haar ex

Gisteren vertelde Dominique dat ze een bewoner wel leuk vindt, maar ze wilde niet verklappen wie. Gabriëlle besluit het gesprek met haar aan te gaan om te kijken of ze erachter kan komen wie het precies is.

Ik wil dat je het met zegt zegt Gabriëlle tegen Do terwijl ze samen op het rokersbankje zitten. Ik kan het niet meer aan benadrukt ze. Dominique lacht hard en zegt dat ze daar geen antwoord op gaat geven. Het doet er niet toe voegt ze eraan toe. Ik zou er nooit iets mee doen benadrukt ze. Mijn hart ligt nog even ergens anders gaat ze verder. Maar Gabriëlle wil toch weten om wie het gaat. Er is toch wel iemand die je een kus zou willen geven vraagt ze. Dominique schudt haar hoofd en Gabriëlle merkt op dat ze nu een nieuwe missie heeft. Of te wel erachter komen wie het nou precies is… Wat later vertelt Dominique over haar ex. Ze schiet er vol van, haar stemt trilt er ook van. Het zit diep benadrukt ze, ik was de eerste dag dat ik in Utopia er nogal misselijk van. Vervolgens vertelt ze nog wat meer over haar ex. Hij heeft een tijd bij Do in huis gezeten en haar moeder beschouwde hem dan ook als zijn zoon. Maar uiteindelijk kwam ze erachter dat de liefde meer een leugen was dan dat het echt was. Hij zou 12 jaar gelogen hebben en dat is boven gekomen. Ik wilde hem helpen maar toen werden zijn leugens bekend. Als die leugens er niet waren geweest had ik nu nog een relatie en had ik hier niet gezeten… Gabriëlle geeft een knuffel en samen lopen ze naar binnen. Dominique is wel blij dat ze haar hart gelucht heeft maar van de andere kant vind ze het vervelend. Als ik het verhaal deel dan weten het er veel meer…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *