Gaan Gabriëlle en Bjorn binnenkort weg?

Gaan Gabriëlle en Bjorn binnenkort weg?

Wat gebeurd er nog meer in Utopia? Kleine gebeurtenissen eigenlijk, daarom hebben we dit allemaal voor je op een rijtje gezet zodat je weer volledig op de hoogte bent.

Wie vertrekken er binnenkort?
Mark en Wim maken de balans op. De heren denken dat Bjorn en Gabriëlle binnenkort vertrekken en dat bij de volgende stemmingsronde Cees of Wim in de gevarenzone zit. Maar dat wil Wim niet zo zegt hij zelf en wil er ook iets aan doen. Ik ga morgen in het centraal zeggen dat ik goede post heb gekregen en dat ik gewoon lekker wil blijven voegt hij eraan toe. Ook Mark zegt dat hij nog niet naar huis wil. Dit is nu mijn thuis, eigenlijk voegt hij eraan toe. Het hangt er wel vanaf wat er in Utopia gebeurt gaat hij verder. Als er allemaal kampen ontstaan heb ik er geen zin meer in…

Boomhut bouwen
Victoria en Michael lopen samen even een rondje over het terrein. De twee willen een boomhut maken en bekijken welke stronken hier geschikt voor zijn. Al snel zien ze een boom waar ze wat omheen kunnen bouwen. Gewoon in het kader van een eigen plekje aldus Victoria. Zeker in de zomer voegt ze eraan toe. Victoria ziet het al helemaal voor zich, dan komt hier ook een terras en dan kun je van bovenaf lekker kijken.

Het feest van Cees
Verder houdt het verjaardagsfeest van Cees de bewoners bezig. Hier maakte hij eerder al een planning over die niet echt gewaardeerd werd. Wim bekent al niet te hopen dat Cees uitverkocht raakt. Ik gun het hem van harte voegt hij eraan toe. Maar dan krijg je zie je, ik zei het toch? Rob is vooral  kritisch naar het rooster dat Cees heeft gemaakt.Volgens hem is het een indeling van lik-me-vessie.

Dubbel bestellen
Mark is ontevreden over de boodschappen, deze zijn vandaag ook weer gekomen. De lijst zat behoorlijk over het budget niet zo gek als alles dubbel wordt besteld. Wat moeten we nou met vier flessen bleek?! vraagt hij zich hoofdschuddend af.  Ook kunnen we een handeltje beginnen in chocopasta merkt hij op… Gaan de bewoners binnenkort weer in de min?

Officieel verkering?
Aan het eind van de middag vraagt Gabriëlle aan Bas of hij nou officieel iets heeft met Dominique. Bas denkt na en zegt met een lach ik denk het wel…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 18:41

    Ik zeg het bijna nooit ga naar huis ,maar nu hoop ik dat die Bjorn en Rob er uit gaan.
    Gabriella zal ik jammer vinden want ze kan als enigste het met iedereen vinden.
    Wim valt me de laatste tijdt ook tegen of ze zit maar of te bank hangen of achter de computer.
    Ga verbouwen van de w.c naar de zijkant van de loots heb je meer ruimte in de loods ,kan je de slaap vertrekken meer privé maken met een schutting er tussen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *