Cees heeft een planning voor zijn verjaardag gemaakt

Cees heeft een planning voor zijn verjaardag gemaakt

En daar zijn we weer met wat Utopia nieuws. Dit keer over Cees, hij heeft namelijk een planning gemaakt voor zijn verjaardag. Wie staat waar ingepland? En kunnen bewoners deze actie waarderen? Het lijkt er niet echt op…

Tadaa zegt Cees enthousiast als hij zin planning heeft opgehangen. Zijn verjaardagsfeest vindt 26 januari plaats en dan moet er natuurlijk gewerkt worden. Cees heeft alle inwoners van Utopia als medewerker op het bord geschreven en iedereen een taak gegeven. Maar op het rooster staat medewerkers vermeld en dat is iets waar Gina over struikelt. Ik vind medewerker niet zo leuk klinken zegt ze tegen Michael en Bjorn die ook staan te kijken. De heren zijn het er wel mee eens. Als ik er geld voor krijg mag hij me medewerker noemen voegt Bjorn eraan toe. Ik ben niemands medewerker benadrukt Gina, ik ben eigen baas. Op de afbeelding is goed te zien wie waar ingepland staat. Zo staat Gina bij de munten, Bjorn bij de garderobe en Michael is vliegende keep. Dat is dus al fout concludeert Michael. Ik ben dan natuurlijk Megan dus dat kan al weggestreept worden. Ook is hij het niet eens met de taak, hij had liever bij de munten of garderobe gestaan omdat hij een vlotte babbel heeft. Gina is er echt niet blij mee en kan het stukje medewerker maar niet loslaten. Ik krijg er spontaan allergie van voegt ze eraan toe. Gastheer Cees…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 18:52

    Wat een stel vervelende kinderen zijn het ,ze gunnen het Cees gewoon niet .
    Wat moet hij dan zeggen hoe ze heten ,bij een andre naam is het ook niet goed.
    Is Cees niet zelf ook de l*l geweest bij hun feesten ,zij hebben niks voor Cees over ze zijn liever lui dan Moe.
    En Cees staat hoger dan Gina en Rob en Mark en wie dan de luiwamesen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *