Bjorn en Rowena worden opgesloten

Bjorn en Rowena worden opgesloten

Het Live in de loods concert van Bjorn en Rowena komt steeds dichterbij, het is volgende week al! Echter hebben een aantal heren zo hun twijfels over de vorderingen en organisatie en besluiten dat de twee maar opgesloten moeten worden om zo de boel wat te versnellen.

Rob heeft wel een idee, Bjorn opsluiten in de loods. Mark en Wim lijken het idee wel te zien zitten en terwijl Rob Bjorn bezig houdt zorgen Wim en Mark voor de voorbereidingen om dit idee uit te voeren. Er wordt flink wat heen en weer gesjouwd met kannen water, fruit, boterhammen en avondeten. Ivan kijkt Mark die met dozen aan het sjaouwen is, vragend aan. We gaan Bjorn en Rowena opsluiten in de studio legt hij uit. Dan moeten ze wel oefenen voor hun Live in de Loods! Ivan moet er erg om lachen en vraagt voor hoe lang. Voor twaalf uur antwoordt Mark. Daarom moet je zo even helpen om een dixie-toilet naar de studio te dragen voegt hij eraan toe. Ivan helpt Mark vervolgens mee om de toilet richting de wellness te slepen. Bjorn en Rowena hebben nog altijd niets door. Mark besluit de aanpak alvast te bespreken. Ivan jij moet ze straks hierheen lokken. Dan zeg je gewoon dat je een verrassing hebt in het kader van hun live in de loods. En dan schroef ik gelijk de deur dicht voegt Wim eraan toe. Inmiddels is het plan uitgevoerd en de twee zijn erin getrapt. De twee vonden het niet zo leuk maar uiteraard heeft Wim de deur goed dichtgeschroefd. Bjorn vindt het wel grappig maar Rowena wil eruit. Ze pakt een kruk en begint op de deur te rammen. Er ontstaat al snel een gat in de deur en Rowena kan eruit klimmen. Bjorn wordt vervolgens bevrijd en de gevangenschap zit er alweer op. Rowena zegt sorry Naomi en benadrukt dat ze last heeft van claustrofobie. Als Bjorn ook weer buiten de wellness staat volgt er een stream lock… Eenmaal terug legt Rowena uit dat ze niet opgesloten kan zitten. Volgens Wim had ze gewoon lekker kunnen slapen. We moeten eraan gaan werken Row. Het was als promotie bedoeld benadrukt Mark. Volgens Rowena is er nu wel genoeg promotie geweest. De heren zullen het maar gaan opruimen en Rowena wil graag mee helpen. Ze voelt zich schuldig en biedt haar excuses aan…

Bjorn en Rowena worden opgesloten

Gat in de deur

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Luna at 23:37

    Arme ros … Ik ben zelf ook claustrofobisch en dat is heel naar je kan er niks aan doen en veel last van hebben, je wordt gek in je hoofd en moet uit de situatie, een soort kortsluiting jammer dat ze daar geen begrip voor tonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *