Bas en Victoria ontvangen post

Bas en Victoria ontvangen post

Tijd om even terug te blikken op het postmoment van vanmorgen. Twee bewoners hebben namelijk post mogen ontvangen en dit keer waren Bas en Victoria de gelukkigen.

Bas neemt zijn post door in de caravan en is vergezelt door wie kan het ook anders, Do. Hij neemt zijn post wat stilletjes door, Victoria is daarin tegen erg enthousiast. Ze kan haar geluk niet op zoals ze zelf zegt. Victoria nam haar post door op de bank in de woonkamer van de loods. Maar dat Bas post had was niet voor iedereen duidelijk, Cees kwam ook even bij hem kijken maar Ramona wist het dus niet. Ze vroeg dan ook aan Bas of ze niet boos zijn op haar en of er negatieve berichten over haar vermeld staan maar dat is volgens Bas niet zo. Ze zijn juist blij met Ramona en dat vind ze dan weer prettig om te horen. Verder laten de bewoners niet veel los over hun post maar dat het positieve berichten zijn is wel aan de mimiek van de bewoners te zien. Hun dag is goed begonnen! Mocht er meer over de post vertelt worden zullen we dat uiteraard op de site vermelden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *