Michael is vrij populair!

Michael is vrij populair!

Een nieuwe week dus dat betekend een nieuwe uitslag van de favoriete bewoner van deze week. Nicole staat er niet meer in want zij is immers vertrokken. Maar daarvoor is Michael in de plek gekomen en hij lijkt aardig populair te zijn. Bas zien we weer op plek één gevolgd door Ivan op de tweede plaats… En op drie? Daar staat Michael! De nieuweling weet zich nu al aardig populair te maken onder de Utopia fans. Het minst populair is Benjamin hij sluit de lijst af. Bekijk hieronder de volledige uitslag nog eens terug:

1. Bas 36,61%
2. Ivan 18,93%
3. Michael 8,55%
4. Gabriëlle 8,14%
5. Cees 7,66%
6. Gina 3,16%
7. Victoria 2,98%
8. Dominique 2,62%
9. Bjorn 2,42%
10. Rowena 2,22%
11.  Mark 2,09%
12. Wim 1,86%
13. Rob 1,24%
14. Ramona 0,96%
15. Benjamin 0,56%

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. lena at 18:38

    Hoezo wat ivan heeft gedaan in de doofpot gestopt. Het is uigebreid in het nieuws geweest. Alle zenders hebben het hierover gehad. Maar als ik jou moet geloven moet hij hier de rest van zijn leven voor boeten. Hij is maar een mens enn mensen maken fouten. En omdat hij nog op de derde plaats staat klopt het allemaal niet. Misschien klopt er iets niet in je bolle kop. Schroefje los of zo. Dat je iemand niet moet wil niet zeggen dat iedereen hem niet moet.

    • Harlequin at 10:44

      Ook ik vind Ivan een eerlijk en oprecht iemand. Zoals hij praat over zijn geloof, dat zouden meer mensen zo moeten doen. Hij geeft duidelijk aan wat er geschreven wordt in de Koran, of eigenlijk wat er niet geschreven wordt. Ook vind ik het gesprek dat hij met Michael had fantastisch. Hij zei daarin letterlijk dat de mensen niet hebben te oordelen over andere mensen, dat alleen God dat kan. Ik ben totaal niet gelovig, maar als iemand zo wil leven vind ik het prima. Ook Michael vind ik een toffe peer. Als ik hem hoor vertellen over wat voor een ellende hij heeft meegemaakt, of van vrienden van hem, dan krijg ik spontaan tranen in mijn ogen. En ik krijg een nog grotere hekel aan mensen die discrimineren op uiterlijk, afkomst of geaardheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *