Bas en Do tapen de wellness dicht

Bas en Do tapen de wellness dicht

Een nieuwe dag in Utopia land is begonnen. Vannacht is er niet heel veel meer gebeurd dus tijd voor wat nieuw nieuws. Bas en Do hebben het vannacht weer gezellig gehad maar er is verder niet extreem veel tussen hen gebeurd. Wel waren de twee al vroeg uit bed want ze vonden het tijd voor wraak. Gisteren is de caravan namelijk dicht getaped en Bas en Do besluiten vroeg in de ochtend de wellness waar Michael en Gabriëlle in liggen te voorzien met een laagje tape. De deur wordt flink in getaped en voor de zekerheid zet Bas ook nog een schep onder de deurklink… Daarna gingen de twee nog even terug richting bed.

Verder heeft Ivan de koeien weer verzorgd en hebben twee bewoners inmiddels alweer post ontvangen waar we zodra er meer informatie over is een nieuwsbericht over zullen schrijven. Dominique zal zich vandaag verder als veganist gedragen om te kijken wat het is, Gabriëlle is aan het schoonmaken en verder is het redelijk rustig. Kom je straks nog even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter zodat je op de hoogte blijft! Oh ja, we hebben de gebeurtenis van de twee grappenmakers op video zodat je dat op maandagochtend nog even terug kunt kijken!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *