Do en Benjamin over de liefde

Do en Benjamin over de liefde

We blikken zoals je gewend bent nog even terug op wat er gisterenavond gebeurde. Zo hadden Benjamin en Dominique een goed gesprek over de liefde. En in het bijzonder in Utopia.

De twee waren gisteren bezig met melkflessen te beschilderen. Al snel kwam er een gesprek op gang zo vraagt Do of Benjamin wel eens verliefd is geweest in Utopia. Benjamin antwoordt dat hij niet echt verliefd is geweest maar Roelie vond hij wel leuk. Je vond Vic ook heel leuk! Maar Roelie en Vic zijn zo anders! antwoordt Do.  En vraagt vervolgens door op wat voor type meisje Benjamin valt. Benjamin kan daar geen antwoord op geven. Ik val op de uitstraling, liefde kun je niet sturen.  Maar het heeft niet mijn voorkeur om hier verliefd te worden voegt hij eraan toe. Do vertelt dat ze ook niet verliefd wilde worden maar dat overkomt je gewoon. Benjamin snapt het wel, verliefd zijn is ook een van de leukste dingen die er zijn. Do kan zich er helemaal in vinden, ken je dat gevoel als je voor de eerste keer met iemand kust en dat je dan denkt f*ck mijn buik! Dat is zo’n fijn gevoel! Even helemaal happy in je lichaam. Als ik echt verliefd ben, ben ik echt een sukkel voor love! bekend Benjamin. Do probeert altijd heel cool te doen, maar dat lukt haar helaas nooit. Ik heb wel eens gehad dat ik echt verliefd was en dan voel je gewoon bijna de pijlen van Cupido! gaat Benjamin enthousiast verder. Do snapt hem helemaal. Ben je al vaak verliefd geweest? vraagt Benjamin vervolgens geïnteresseerd. Echt verliefd ben ik twee keer geweest antwoordt Do. Dus dat is niet zo vaak. Op mijn eerste vriend was ik zo ziek verliefd. Ik kon wel janken van de vlinders in mijn buik. Benjamin vertelt dat hij drie keer echt verliefd is geweest. Fijn he zegt Do blij, ik vind dat zo’n lekker gevoel er is niks beters!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *