Benjamin en Rob roddelen over Do

Benjamin en Rob roddelen over Do

Inmiddels is het wel duidelijk dat Bas en Do het goed kunnen vinden met elkaar en mogelijk zelfs als stelletje Echter werd er vandaag aardig wat geroddeld over de twee. Zo ook door Rob en Benjamin…

Rob is benieuwd wat Benjamin nou van Do vindt. Benjamin antwoordt dat hij haar wel zou kunnen doen. Het is een leuke sexy meid voegt hij eraan toe. Maar om er actie op te ondernemen? Nee aldus Benjamin, een relatie in Utopia is volgens hem niets. Rob vindt Do op zijn beurt een flirt die de mannen soms graag even aanraakt of ze even knijpt. Ook vindt hij haar schattig, maar valt niet op dat onzekere. Benjamin geeft toe dat het wel een meisje kan zijn waar hij verliefd op zou kunnen worden. Maar volgens de twee heren is Bas wel een goede mach. Maar of het zo slim is? Volgens Rob is ze hier nog maar net en dan is het niet zo verstandig om jezelf af te zonderen. Ook hadden Rob en benjamin niet verwacht dat Bas zo snel verliefd zou worden…

Wat later zaten Dominique en Rob lekker in het zonnetje te kletsen. Rob vraagt hoe het met de kriebels in haar buik. Ben je verliefd voegt hij eraan toe. Als Do even wacht met antwoorden op de vraag of ze verliefd is lacht Rob. Dan weet ik al genoeg zegt hij. Do giechelt, ik vind Bas wel heel erg leuk geeft ze vervolgens toe. En er bloeit wel degelijk iets op althans, van mijn kant. Maar gaat ze verder, ik wil me niet gaan afzonderen. Daar vind ik de groep ook veel te leuk voor. Ook Bas wordt ondervraagd door Cees. Ik ben niet bezig met of het buiten wat wordt zegt Bas uit. Ik leef hier gewoon lekker met de dag, en het is leuk zoals het is. Ook Dominique moet haar focus op Utopia houden voegt hij eraan toe. En dat weet ze ook. En voor de rest zijn we gewoon heel gelukkig samen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *