Een feestje voor Mark

Een feestje voor Mark

Gisterenavond na de interventie van Cees is er nog van alles gebeurd. Zo was er een feestje speciaal voor Mark. Dit omdat hij alweer 500 dagen in Utopia verblijft. En dat is uiteraard een rede voor een feestje! Omstreeks 20:00 uur ging de muziek aan maar niet iedereen was erbij. Zo was Ivan bezig in de stal om de koeien te verzorgen. Verschillende bewoners gaan helemaal los waaronder Mark. Hij laat de wildste danspasjes zien en er is een hoop lol. Het gaat er op een gegeven moment zo gezellig aan toe dat Benjamin tegen Ramona aan staat te schuren. Het feestje gaat nog even door en als de meeste weer in bed liggen hebben een paar bewoners nog een plan. Michael, Ramona, Gabriëlle en Rowena willen namelijk de caravan waar Bas en Do alweer lekker slapen dicht tapen. Er wordt geopperd om heel de caravan in te tapen maar dat leek het stel uiteindelijk niet zo’n goed idee. Uiteindelijk wordt de deur af getaped en vervolgens zijn de raampjes al aan de beurt… Nu de morgen alweer even begonnen is kwam Bas er al snel achter. Maar het probleem was zo opgelost want de grappenmakers waren verschillende raampjes vergeten. Bas kon er dus alsnog met enig klauterwerk eruit komen… Wat zal er vandaag nog meer gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *