Bas twijfelt aan de relatie met Do

Bas twijfelt aan de relatie met Do

We blikken nog even terug naar gisteren tijdens het feestje waar we al over schreven. Bas had een gesprek met Gabriëlle over Dominique. Bas lijkt wat te twijfelen aan de relatie met Do…

Ben je jaloers ingesteld vraagt Gabriëlle aan Bas. Want voegt ze eraan toe ze hangt ook best wel aan anderen he. Vindt je dat erg? Nee antwoordt Bas, kijk hoe ik met jullie ben. Ja dat is ook weer zo antwoordt Gabriëlle. Snap je gaat Bas verder, en Gabriëlle vraagt door of het Bas echt niets doet. Bas zegt dat hij het zelf ook wel eens doet. Ik gun haar ook die vrijheid. Ben je verliefd vraagt Gabriëlle nog maar eens. Weet ik niet antwoordt Bas kort maar krachtig. Je jokt Bas, ik zie gewoon een hele andere jongen gaat Gabriëlle verder. Net alsof je een vlindertje bent! Maar je weet het niet he? Nee zegt Bas want het is hier toch Utopia. Ik zou hier ook niet verliefd willen worden merkt Gabriëlle op. Maar je houdt het ook niet tegen! Vervolgens gaan Ramona en Bas een sigaretje doen en zit het gesprek erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 13:45

    Bas zal zich nooit helemaal bloot geven heeft hij daar nog steeds nooit gedaan. Je komt heel veel niet te weten van hem. Dus is hij gek op Do??? Weet niet…hij kan wel goed toneel spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *