Een niet doorgespoelde drol in de wc, maar van wie?

Een niet doorgespoelde drol in de wc, maar van wie?

Nog meer nieuws van gisterenavond, Bjorn was namelijk tijdens het feestje bezig om nog even de toiletten schoon te maken. Dit wilde hij ook bij de vrouwen doen maar deed toen een schokkende ontdekking.

Terwijl Bjorn mopperend schoon staat te maken vraagt Wim wat er is. Kijk daar maar eens in antwoordt Bjorn. Wil ik het weten? Mark kijkt ondertussen in de damestoilet. Ohh zegt Mark, een kleintje maar! Dat ga ik dus echt niet schoonmaken benadrukt Bjorn. Pleur maar een eind op! Das wel een goeie merkt Mark op. Ook Cees komt er even bij staan en neemt een kijkje. Hij vraagt zich af wie zoiets doet. Weet ik het antwoord Bjorn, een vrouw! Jezus zegt Cees dit kan toch niet! Dit is ook wel heel erg aldus Bjorn. Is het Mark niet geweest vraagt Cees door, hij is als laatste daar geweest. Nee antwoordt Bjorn, dit is geen mannen drol. Kijk maar eens goed, ik heb het al effe bestudeerd namelijk. Cees vertelt het vervolgens aan Victoria en zij vind dat Bjorn zich aanstelt. Ze gaat de vrouwen wc in en spoelt meerdere malen door. Nou het is weg hoor zegt ze vervolgens. Probleem opgelost! Stelt Bjorn zich aan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *