Ivan is weer back online

Ivan is weer back online

Net voordat de bewoners gingen slapen hadden Do, Bas en Ivan een gesprek in de caravan. Daar blikken we dan ook nog even op terug aangezien het momenteel in Utopia nog vrij rustig is. Ivan had een gezellig gesprek met de twee.

Terwijl Bas en Do al lekker in bed lagen kwam Ivan voorbij gelopen. Kom binnen zegt Do enthousiast tegen de Utopiaan van het jaar. Gaat het goed hier vraagt Ivan terwijl hij de caravan eens bekijkt. Ja antwoordt Do enthousiast en Ivan benadrukt dat hij het erg “lekker” vindt ruiken. Ja we hebben vanavond behangen en Cees komt bij ons slapen. Serieus vraagt Ivan met enige verbazing in zijn stem. Ja legt Do uit want dan hoeft hij morgen niet te zeuren over geluidsoverlast. Hoe is het met jou vraagt Do vervolgens aan Ivan. Ivan zegt dat het goed is en Do vraagt of hij nog gaat pokeren. Ivan antwoord van wel en Do wil het wel eens leren. Maar volgens Bas en Ivan willen er dat wel meerderen. Ivan verlaat de caravan maar komt nog terug. Hij vraagt of hij iets moet weten over hun twee. Bas en Do lachen en Bas zegt ja hoor we hebben net keihard liggen… Nee sorry dit was een slecht moment. Ik ben een paar dagen offline geweest geeft Ivan toe maar ik ben nu weer online. Bas benatwoordt vervolgens de vraag van Ivan. Do heeft gevoelens voor me begint hij en die zijn wederzijds. Oke zegt Ivan, ik wens jullie heel veel geluk toe! Do vind het lief van Ivan en benadrukt dat zij normaal aan de andere kant slaapt. Maar Bas wil niet langs Cees. Ivan kan dat wel begrijpen, hij ligt liever ook langs Nicole dan Cees. Soms gebeuren er gewoon dingen aldus Do, Utopia is speciaal he? Utopia is heel bijzonder antwoordt Ivan. En Do benadrukt dat ze er blij mee is dat ze er deel van uit maakt. Ivan is dus naar eigen zeggen weer helemaal online. Hij is een paar dagen wat terughoudend geweest. Is dat vanaf vandaag niet meer zo? We houden het in de gaten voor je!

Het hele gesprek kun je hieronder nog eens terug kijken:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *