Victoria organiseert een interventie voor Cees

Victoria organiseert een interventie voor Cees

Cees voelt zich de laatste tijd niet zo geaccepteert in de groep. En dit gevoel werd helemaal versterkt toen er een centraal over hem gehouden werd over zijn verjaardag. Victoria besluit om daar iets mee te doen en regelt een interventie voor haar mede bewoner.

Ze roept alle bewoners bijeen en begint te vertellen. Lieve Cees deze bijeenkomst heb ik georganiseerd voor jou namens de hele groep. Ik heb in een gesprek met jou wel eens gehoord dat er al twee keer een lelijk centraal over je gehouden is. Dit is een positief centraal voor jou. Cees snapt niet waar het vandaan komt en lijkt verbaasd. Ook zijn gezicht wordt wat rood. De gelukkigste vorm van Cees heb ik gezien tijdens kerst. Toen jij in het zonnetje werd gezet door Naomi die de stap zette om naar jou de waardering uit te spreken naar jou als persoon. Bij deze wil ik dat nog een keer doen namens de hele groep. Iedereen weet het al behalve jij. Vervolgens draagt Victoria wat lieve woordjes voor over Cees. Kort samen gevat heeft Cees moeilijke periode gehad. Hij moet de groep vertrouwen en genieten van de tijd in Utopia. Leef en laat leven, want Utopia is niet een plek om elkaar steeds te controleren. We waarderen je enorm. Vergeet het negatieve. Na het woordje van Victoria vertelt ze dat ze voor Cees een complimenten kistje samengesteld heeft. Hierin staan boodschappen van de bewoners. Die kan hij erbij pakken als hij het even moeilijk heeft. Cees neemt het kistje in ontvangst en zegt dat hij er stil van word. Hier had ik dus even geen rekening mee gehouden voegt hij eraan toe. Fantastisch, hier had ik niet echt op gerekend. Ik ben nogal een gevoelig mannetje dusseh… Ik krijg het meteen… Cees wordt wat emotioneel en bedankt de bewoners. Het is fijn om dit even te voelen. Ik ga hier zeker van genieten, absoluut! De tips die erin staan neem ik uiteraard mee. Nogmaals bedankt allemaal! Er volgt gejuich en geklap en Cees vind het erg mooi allemaal. Zal Cees hier een flinke oppepper van hebben gekregen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *