Dominique vertelt Victoria dat ze Bas leuk vindt

Dominique vertelt Victoria dat ze Bas leuk vindt

Nog meer nieuws wat we in moeten halen, zo sprak Dominique eerder met Victoria over Bas. Do vertelt aan haar mede bewoner dat er inderdaad iets speelt zoals ze eerder al aanvoelde.

De twee lopen richting het rokersbankje en daar begint Do het gesprek. Ze zegt dat ze even tegen haar wilde zeggen dat wat ze aanvoelde uitgesproken is. Mensen zien het en mensen weten het nu. Want jij bent ook naar mij toe gekomen van wat is dit nou. En ik heb er met Bas ook over gepraat naar aanleiding van het gesprek wat ik met jou heb gehad… En, ja Bas en ik vinden elkaar leuk! En dat mag ook iedereen weten en ik ga er niet meer omheen draaien. Wat leuk zegt Victoria enthousiast, en geeft haar een knuffel. Serieus vraagt Victoria door. Ja antwoordt Do, ik heb er ook geen zin om omheen te gaan draaien. Er zijn zat mensen die zich nu afvragen wat er in die caravan gebeurd. Dus nu kan het net zo goed in de loods ook gebeuren. Gabs die kwam gisteren ook al naar me toe en vroeg of ik verliefd op Bas was. En toen dacht ik als ik het nu aan haar vertelt dan kan ik het net zo goed aan iedereen vertellen. Maar ik dacht ik moet ook naar Vic. Want jij bent de eerste die mij heeft doen realiseren van hey wat is hier gaande dus ik vond het ook leuk om het jou te vertellen. Victoria vindt het helemaal geweldig en lijkt echt blij te zijn met het prille geluk. Nu is het nog afwachten hoe het allemaal verder gaat verlopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *