Ramona accepteert Bas en Do

Ramona accepteert Bas en Do

Het is alweer even geleden dat we je van Utopia nieuws hebben voorzien. Tijd om dat dus weer even in te halen. Want zo heeft Ramona een goed gesprek gehad met Do. Ramona lijkt het te accepteren dat de twee elkaar leuk vinden.

Het gesprek vond plaats op de slaapkamer, het ging over de band die de twee hebben. Ook benadrukt Ramona dat ze er vrede mee heeft en wil nu zelfs alles van de twee weten. Do vertelt dat ze nog weet dat ze vijf dagen gelden gezegd heeft dat er niets zou gebeuren met Bas. Maar dat is nu dus anders en daar voelt ze zoals ze dat zelf zegt nogal k*t over. Ik wilde eerst niet eens naast Bas gaan zitten omdat het op zou vallen voegt ze eraan toe. Maar als een vrouw zoiets begint te denken is er meestal iets aan de hand voegt ze eraan toe. Liefde gebeurd en dat overkomt je gewoon merkt Ramona vervolgens op. Maar of het echt een relatie met Bas wordt twijfelt ze nog wel aan. Ook Dominique weet het nog niet geheel zeker. Ik wil Bas eerst beter leren kennen. Maar dat Do blij is dat het nu geaccepteerd wordt door mede bewoner Ramona is aan alles van haar houding af te lezen. Hoe zal het gaan verlopen tussen Do en Bas?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *