Bjorn wil de negativiteit weg hebben

Bjorn wil de negativiteit weg hebben

Al die negativiteit in de loods, daar moeten de bewoners vanaf aldus Bjorn. Hij sprak er met een aantal bewoners over.

Er zijn de laatste tijd weer veel nieuwe ideeën ontstaan. Van de huisjes, naar de caravan tot aan de verjaardag voor Cees. Maar helaas waren er toch veel bewoner negatief volgens Mark. Een voorbeeld is Rob, denkt Bjorn. Rob is vaak negatief en kritisch, wat overigens ook mag. Maar het lijkt mij alleen zo vet om de mensen die zo negatief zijn, en dat ook thuis al waren, aan het twijfelen te brengen. Als je het bij kan schaven vult Michael aan. Ja, precies antwoordt Bjorn. Dat ze zoiets hebben van: oke, ik was heel negatief, maar misschien moet ik daar even op terug komen. Het is misschien niet zo slecht als ik in eerste instantie gezegd had voeft hij eraan toe. Cees komt er vervolgens bij staan. En zegt dat zou ook leuk zijn in het kader van mijn verjaardag. Toen waren mensen ook heel negatief. Toen dacht iedereen meteen dat wordt ‘m niet. Bjorn voelt zich aangevallen en ontkent dat hij zo negatief was. Maar Cees heeft het nu op Bjorn gemunt, dit omdat hij direct weer ontkent. Het waren vooral anderen in het centraal die zijn feestje niet echt zagen zitten. Michael probeert de boel een beetje te sussen. Ze hadden het immers net over het omkeren van de negativiteit. We gaan vooruit kijken voegt hij er optimistisch aan toe. Zal de negativiteit verminderen? We zijn benieuwd!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 14:42

    Bjorn wil af van de negative tijd ik zal zeggen begin bij je zelf.
    Iemand met een idee kap je meteen af , je hebt geen goed woord over Cees en je krijgt nog mensen mee ook.
    Je denkt dat je alles beter weet ben je vergeten hoe jij tegen gewerkt ben, moet je dat voort zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *