Bas moet op tong les

Bas moet op tong les

We schreven al over Bas en Do die hun belofte niet waar hebben kunnen maken. Namelijk het niet samen slapen is mislukt. Vanmorgen werden de twee wakker knuffelend en zoenend. Maar Dominique heeft toch wel wat opmerkingen. Terwijl de twee liggen te zoenen zegt Do dat ze het niet kan zo. Bas trekt vervolgens de dekens over hen heen. Daarna wordt er verder gezoend en Do merkt op dat Bas zijn tong eens moet ontspannen. Niet veel later zegt ze je houdt je bek open, ik weet niet wat ik daarmee moet. Denk je mij les te gaan geven vraagt Bas vervolgens. Ja antwoordt Do, ik kan niet kussen zoals jij kust. Jij kust kei raar! Geef me les dan voegt ze eraan toe. Ik kus subtiel benadrukt Bas. Do denkt daar toch anders over en Bas blijft zeggen dat hij subtiel kust. Je steekt je tong naar binnen gaat Do verder en ik weet niet wat ik ermee moet doen. Daarna zoenen de twee verder en Do blijft zeggen dat ze niet weet wat ze moet doen. Ik heb nog nooit gekust met zo iemand.

Gisterenavond is er ook nog iets gebeurd wat we gemist hebben. Ivan, Rob en Bas hebben eieren naar Rowena en Ramona gegooid. Het was Ivan zijn idee om het grapje uit te voeren. De heren hielpen graag een handje mee maar Bas vond het toch wel spannend. Als de heren eenmaal beginnen te gooien horen we gegil en gelach. Wat is dit horen we Ramona zeggen, niet doen! Bas besluit toch maar niet mee te doen en de dames lijken het toch wel grappig te vinden…

En wat gebeurd er momenteel nog meer in Utopia? Er wordt hard gesport in de gym door Ramona. Bas staat haar aan te moedigen en geeft instructies. Wim en Ivan zijn ook in de gym maar staan wat te kletsen. Of die twee ook gaan sporten is nog niet heel duidelijk. Cees rommelt wat in zijn kamer en Utopia kist. Zo haalt hij brieven tevoorschijn en verder gaat het er nog erg rustig aan toe. Later komen we terug met meer Utopia nieuws. Volledig op de hoogte blijven van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *