Do en Bas slapen toch even samen

Do en Bas slapen toch even samen

We schreven er net al over, de twijfels over de niet samen slapen actie van Do en Bas. Na het gesprek met Ramona duurde het niet heel lang meer voordat Bas richting bed zou gaan. Do slaapt er ook nog maar apart van Bas. Dit omdat Do niet verliefd zou zijn en Bas het wat rustiger aan wil doen. Maar dat apart liggen heeft niet extreem lang geduurd. Om 1:00 uur in de nacht schuift bas de twee bedden uit elkaar om het plan definitief door te zetten. Bovendien zorgt het voor wat afstand. Maar Do had het koud dus besloten de twee elkaar even op te warmen. Bas kroop bovenop Dominique en het duurde niet lang voordat de knuffels, kussen en er gezoend werd. Uiteindelijk gaan de twee wel weer apart slapen maar niet voor lang… Want een uurtje later was de weerstand te groot. Bas kroop bij Do in bed en de twee zijn vanmorgen samen wakker geworden. En dat wakker worden gebeurde net als verliefde stelletjes doen, verstrengeld in elkaar. Al lachend en zoenend alsof er niets veranderd is. Voor zover wij hebben kunnen zien is er verder niets lichamelijks gebeurd en is alles “netjes” verlopen. Één ding kunnen we wel zeggen het voornemen van de twee is definitief mislukt… Zullen ze het vannacht opnieuw proberen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *