Heeft het niet samen slapen wel effect?

Heeft het niet samen slapen wel effect?

Bas en Dominique hebben gisteren besloten om niet meer samen te slapen. Dit omdat het wellicht allemaal te snel zou gaan. Ook de groep krijgt de beslissing te horen maar de meeste lijken eraan te twijfelen. Zo ook Ramona…

En over die twijfels had Ramona gisteren een gesprek met Bas. Volgens haar zijn de twee gewoon een stelletje. Maar Bas ontkent het, we zijn geen stelletje benadrukt hij. Wie zegt dat mensen verliefd zijn? Het is gewoon zoals het is, we voelen iets voor elkaar maar we weten niet wat we ermee moeten doen voegt hij eraan toe. Ramona denkt op haar beurt dat Do niet zomaar in de caravan komt liggen. Dat is volgens haar een teken dat er wel iets is. We moeten er niet een te groot ding van maken volgens Bas. Ramona vertelt dat ze dat ook niet wil. Maar je moet weten ook met dit kan je praten met mij. Maar geloof  me, als die chick jou pijn doet. Laat me mijn gang gaan. Dan ga ik wel even dingen zeggen. Benieuwd of de twee daadwerkelijk apart hebben geslapen? Lees hier het vervolg!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. lena at 12:50

  Kan ramona niet gewoon naar huis. Zo jaloers als ze is. Dan is ze verliefd en dan zogenaamd weer niet. Laat je nakijken iedereen ziet dat je smoor bent. Maar je kunt je niet alles toe eigenen. Fockus je liever op het afvallen. Bah misselijk makend mens. En inderdaad houdt je straattaal op straat en probeer normaal abn te praten. De afgunst straalt er gewoon vanaf. Ze dacht toch niet dat ze echt kans maakte. Ze zou arme bas helemaal verpletteren.

  • anneke at 13:20

   Ze gebruikt nog net niet haar handen met die gebaren die er zijn.
   Als ze een kans had bij Bas had hij er allang werk van gemaakt

 2. anneke at 11:35

  Waar bemoeid iedereen zich mee, is dat ook zo gegaan tussen Giorgio en zijn meiden,en Ivan met zijn meisje en Colinda en de mannen .
  Gunnen ze elkaar nu helemaal niks als er wat gebeurd leggen ze in de caravan en niet waar iedereen bij legt

 3. Tineke at 11:11

  Dramaqueen Ramona, het enige wat ze wil is Bas.laat ze eerst eens gewoon nederlands praten zonder al die achterlijke uitdrukkingen.
  Wat een nieuwsgierig aagje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *