Bas over de relatie status met Do

Bas over de relatie status met Do

We blikken even terug op gisterenavond net voor het slapen gaan, Bas vertelt aan Rowena dat er namelijk iets speelt tussen hem en Dominique. Dat deed hij eerder ook al met Ramona. In het kantoor spraken de twee erover.

Rowena begon het gesprek, ze is benieuwd naar de relatie status van Bas en Do. Ik wil nu wel eens weten wat er gaande is voegt ze eraan toe. Bas geeft vervolgens toe dat er wel iets speelt tussen hem en Do. Het geeft me ook wel een fijn gevoel van binnen. We hebben ook gezoend gaat hij verder, maar dat is volgens hem iets wat er gewoon gebeurde. Maar waarom gaan de bedden dan uit elkaar vraagt Rowena zich af. Volgens Bas gaat het misschien allemaal net even te snel. Rowena vind het leuk voor Bas. Ze had alleen verwacht dat er iets tussen Do en Bjorn zou gebeuren… Op dat moment komt er een andere bewoner en stopt het gesprek. Bas wilde nog wat meer vertellen… Wellicht gebeurt dat vandaag nog…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 11:25

    Gunt Rowena het Bas niet wil ze liever dat Bjorn er mee gaat
    Gaan we dan een soort Wilco met Colinda en die andere man krijgen ( ben even zijn naam vergeten).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *