Do vind Bas leuker dan dat ze zou willen

Do vind Bas leuker dan dat ze zou willen

Dat Bas en Do elkaar leuk vinden en dat ze het gezellig hebben is geen geheim. Bas heeft ook toegegeven wel verliefd te zijn maar weet niet wat hij ermee aan moet. Wat later vanavond hebben Gabriëlle en Gina Dominique ondervraagt. Wat is er gebeurd en is ze ook verliefd op Bas?

Gabriëlle vraagt op de man af aan Dominique of ze verliefd is. Dominique antwoordt dat ze Bas leuker vind dan dat ze zou willen. Dat is ook de reden dat ik nu aan de andere kant in de caravan ga liggen voegt ze eraan toe. Ik wil niet naast iemand liggen die ik leuk vind. Het is niet wat ik verwacht of gewild had toen ik naar Utopia kwam gaat ze verder. Ik ben Dominique en moet dat eerst laten zien. Gabriëlle is wel enthousiast, ze vind de ontwikkelingen tussen hen wel leuk. Ook vind ze Bas en Do schattig samen en heeft het gevoel alsof er een romantische film voor zich afspeelt. Wat later zitten Do, Gabriëlle en Gina op de vide. Ook nu is Bas weer onderwerp van gesprek. Gina is nieuwsgierig en wil wel eens weten of er al gekust is. We komen er vroeg of later toch wel achter voegt ze eraan toe. Dominique besluit het maar op te biechten. Er is gekust maar niet meer dan dat…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *