Ook vandaag is Cees een veelbesproken onderwerp

Ook vandaag is Cees een veelbesproken onderwerp

Vandaag is Cees een veel besproken onderwerp in Utopia. Vele bewoners hebben het wel over hem gehad, het zijn zorgen maar ook wat irritaties. We hebben alles even kort voor je omschreven.

Michael & Rowena
Michael vraagt waarom Cees niet op zijn gemak is. Rowena vertelt dat Cees niet zo goed tegen het gedrag van de andere mannelijke bewoners kan. Michael en Bjorn kunnen dat op zich wel begrijpen. Ik ga lekker koken met Cees vanavond merkt Michael op om hem een hart onder de riem te steken. Hij vindt het super leuk dat je hem nog steeds aanspreekt met u merkt Rowena vervolgens op. Maar Rowena zelf vind dat ook wel leuk. Wel vindt Michael dat je ook dingen van je fa moet kunnen laten glijden. Twaalf uur, is twaalf uur. Nu is het bijna één uur…

Bjorn & Ivan
Ik ben er gewoon moe van zegt Bjorn tegen Ivan. Ik kan er gewoon geen energie meer insteken. En ik ben blijkbaar de enige. Bij mij durft hij het gewoon niet meer te doen man merkt Ivan op. Maar ik geef hem ook geen aandacht mee. Bjorn antwoordt dat hij Cees ook wil ontlopen maar dat dit vaak niet lukt. Maar ik moet wel voor mijn gevoel voegt hij eraan toe. Ik zie dat er van alles misgaat met de planning van de verjaardag van Cees. Dit moet opgelost worden.

Cees & Mark
Cees moppert er ondertussen op los tegenover Mark en Victoria. Bjorn? Nooit! Bjorn maakt nooit schoon! zegt hij geirriteerd. Mark merkt op dat als je zegt dat je er twee euro voor krijgt ze in de rij staan. Zo heb ik ooit mijn eerste geld verdient. Eigenlijk denken Mark en Cees er hetzelfde over de mannen doen te weinig.

Rowena & Victoria
Hebben jullie het gehoord? vraagt Rowena aan Bas en Victoria. Cees lag een paar dagen geleden in mijn armen te huilen. Ik zeg Cees ik weet het houd vol. Je kan altijd bij ons komen. Maar ik kan niets aan zijn gedrag veranderen. Ik kan er alleen voor hem staan. Ik sta gewoon achter hem voegt ze eraan toe. Victoria zegt dat ze dat ook doet maar wel met een kanttekening want ik vind dat het niet een eenzijdige investering is. Ik wil ook wat terug zien van Cees…

Cees & Michael
Michael staat met Cees te koken. Cees vertelt over zijn professionele carrière en Michael luistert. Ook laat Cees zien hoe je een lekkere maaltijd kookt. Hoor je de pan? Michael geeft Cees het gevoel aan zijn lippen te hangen. Of te wel Michael probeert Cees goed te laten voelen. Hij is geïnteresseerd. Hij vraagt door.

Gaan de bewoners goed om met Cees, is hij nog wel een aanwinst? Sommige bewoners lijken daar een beetje aan te twijfelen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 18:54

    Bjorn zit iedereen op te hitsen en het zelfde met Cees ,nu kijken wie zijn zin krijgt.
    Het is een tijdtje goed gegaan ,kunnen ze nu eens niet beter samen gaan werken.
    Kunnen ze niet als verassing maken dat alles goed geregeld wordt of anders dat iemand hem helpt Bjorn denkt echt dat hij alles beter weet of kan
    Is Cees daar echt alleen voor de schoonmaak gun elkaar meer niet alleen bewoners die denken alles te mogen omdat ze zo genaamd de baas zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *