Gaat Ivan binnenkort Utopia verlaten?

Gaat Ivan binnenkort Utopia verlaten?

Een nieuwe dag in Utopia is aangebroken, dag 738 om precies te zijn. En deze dag begon met wat speculaties. Zo denken verschillende bewoners dat nu Nicole heeft verkondigd te vertrekken Ivan ook snel zal volgen…

Nicole gaat zoals ze gisteren vertelde maandag richting de buitenwereld. Gabriëlle en Nicole zijn benieuwd wat Ivan nog wil doen in de loods. Ivan vertelt dat hij zich op de kasteeltuin wil richten. Dat is gewoon een project wat ik hier in Utopia nog wil voldoen voegt hij eraan toe. En ik wil dat als ik weg ben alle informatie die ik heb bij de juiste persoon is en de anderen zichzelf kunnen redden gaat hij verder. Dit omdat ik er echt om geef. Nicole vertelt op haar beurt dat ze zich schuldig zou voelen als Ivan voor haar naar huis zou gaan. Maar leuk vind ze het niet als Ivan alleen naar huis komt als er iets heftigs zou gebeuren. Je zou toch ook met mij mee kunnen gaan? Ivan vertelt dat hij zijn deadline in juni heeft vastgelegd om Utopia te verlaten. Dan wil ik evalueren hoe het er voor staat en of het zin heeft om te blijven. Als het gesprek erop zit wordt er nog even over na gepraat. Dit doen Ramona en Victoria. Ramona vertelt dat ze aan Ivan had gevraagd of hij Utopia zou kunnen loslaten. Maar volgens hem heeft hij dat nog niet. Gabriëlle geeft toe dat ze het vreem zou vinden als Ivan er niet meer zou zijn. Hij is wel een rots in de branding voegt ze eraan toe. Ik kan soms zo boos op hem worden… En soms houd ik zo veel van hem. En hij heeft een temperament, geeft Gabriëlle toe, maar hij zou nooit een vlieg kwaad doen. Bas denkt er toch een beetje anders over nu hij de meiden hoorde praten. Hij is alweer verleden tijd hoor zegt hij tegen Cees. De Utopiaan van het jaar. Bas denkt dat Ivan wel klaar is en dat hij hier niets meer te zoeken heeft, net zoals Ivan van Giorgio vond. En de verwijten dat het huisjes experiment de groep zou opsplitsen, zit Bas ook niet lekker. Kansloos. Echt kansloos. En hij weet dat hij fout zat. Maar ik ga niet naar hem toestappen, hoor. Dat mag ie zelf doen voegt hij eraan toe. Voorlopig lijkt Ivan nog te blijven, maar het kan snel veranderen! Zal hij zijn deadline van juni halen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *